Wat betekent “Hernieuwd Product”?
Hernieuwde producten van BabyValue zijn producten met beschadigde verpakkingen, producten die ongebruikt retour zijn gekomen of producten die gebruikt zijn als showmodel. Deze producten zijn door de fabriek teruggebracht naar de oorspronkelijke fabrieksspecificaties en ze zijn grondig getest en geïnspecteerd door technici van Maxi-Cosi/Quinny.

Soms hebben herstelde producten lichte onvolkomenheden/schoonheidsfoutjes aan de buitenkant die niet van invloed zijn op de prestaties. Hernieuwde producten bevatten alle oorspronkelijke accessoires en gebruikershandleidingen. De producten hebben normale fabrieksgarantie.
Uw bestelling zelf ophalen?
Uiteraard kunt u uw bestelling zelf bij ons ophalen in Helmond, u dient wel uw bestelling vooraf te betalen en uw factuur mee te nemen als aankoopbewijs. Wij hebben helaas geen mogelijkheid om te betalen als u uw bestelling komt ophalen. U ontvangt een bericht van ons als uw bestelling klaarligt bij onze afhaalbalie. U kunt hier terecht van maandag t/m vrijdag van 9.00-14.00. Het adres is Heibloem 7 te Helmond rolpoort 11 (Als u op het terrein aankomt rijdt u rechtdoor, u ziet hier een bord "Koeriers hier melden". U parkeert hier uw auto en u kunt hier uw bestelling afhalen.)

Levert u ook aan het buitenland?
BabyValue.nl levert alleen uit aan Nederlandse & Belgische adressen.

Wat is de levertijd?
Wij verzenden uw bestelling met DHL vanuit ons magazijn binnen 2 werkdagen, u ontvangt dan van ons een Track & Trace code. Voor België leveren wij uit met DPD.

Kan ik ook telefonisch bestellen?
Helaas nemen wij geen telefonische bestellingen aan en dienen alle bestellingen via onze shop geplaatst te worden.

Wat is het betalingstermijn?
Mocht u kiezen voor betaling vooruit of uw IDEAL of PayPal betaling is niet goed verlopen, dan reserveren wij uw bestelling tot 7 dagen na de bestellingsdatum. Mochten wij dan niets meer van u vernomen hebben en geen betaling ontvangen dan annuleren wij uw bestelling weer en zijn de producten weer beschikbaar in onze webshop voor andere consumenten. Uiteraard kunt u na deze periode de bestelling weer opnieuw plaatsen.

 

Informatie 


 

 

 

Over Babyvalue

 

Klantenservice
Tel: (+31) 0492-578055
Mail: nl-babyvalue@dorel.eu
Betaalmethodes

Betaal veilig en vertrouwd met alle bekende betaalmethoden, klik hier voor meer informatie over betaling.


Al onze prijzen zijn weergegeven inclusief 21% BTW. 

 

 

 

 

 


 

 

Nieuwsbrief